Rólunk

Geri Bt. 2003-óta - Győr Ablak

Legfontosabb ügyfelünk a lakosság!

Cégünk a győri Geri 2003 Bt. megalakulása óta számtalan általunk forgalmazott, és beépített profi nyílászáró elégedett tulajdonosa a referenciánk arra, hogy ügyfeleink elvárásainak megfelelően tevékenykedünk.

Nálunk fa, műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásán keresztül, a redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, roletták, fix-és mobil szúnyoghálók, pliszék , könyöklők, párkányok széles választékán át találhatja meg igényének és pénztárcájának a leginkább megfelelő terméket.

Ablak, ajtó beépítés, javítás és karbantartás Győrben - Ablak Győr

Foglalkozunk a nyílászáró beépítés mellett javítással, karbantartással, helyreállítással, felújítással, valamint árnyékolással, párkány és könyöklő felhelyezéssel. Ha van elképzelése, a teljes, mindent igényt átfedő nagy termékkínálatból megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelőt, ha segítségre van szüksége, tanácsadásunkkal segítünk megvalósítani elképzeléseit. Várjuk személyesen boltunkban, illetve a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Megbízhatóság, szakértelem és garancia ez a mottónk!

Ha ön megbízható nyílászáró szakértőt keres Győrben vagy régióban, valamint fontos önnek a minőségi munka, várjuk érdeklődését az elérhetőségeinken. Látogasson el a győri Family Center-nél lévő ajtó-és ablak bemutató termünkbe és ismerjen meg bennünket. Nem fog csalódni az árainkban és a szolgáltatásaink minőségében sem! Ha ablak Győr akkor Geri 2003 Bt, ne felejtse el!

Nálunk nem csak a minőség fontos!
Számít a design is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Az alábbi elérhetőségeink egyikén keressen minket, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

+36 20 511-59-49

Nyílászáró bemutatóterem:

Family center
Győr, Malomszéki út 9.


Nyitvatartás:

Hétfőtől - Péntekig: 9:00 - 16:00
Szombaton: 9:00 - 13:00
Vasárnap: ZÁRVA